Fun ' Ethic

юли 09, 2017


Органичната и био козметика започват да стават все по-популярни. Дали е модна тенденция или избор на здравословен начин на живот, преценете сами. Може би заради тенденцията, когато стане дума за органични продукти, те са в пъти по-скъпи.
Днес искам да ви представя една марка, която оборва това.
Френската марка Fun ' Ethic , според която органичните продукти не трябва да бъдат непременно скъпи.

Тя е разделена на три серии:
"Да бъдеш тинейджър" 
"Да бъдеш на 20" 
"Да бъдеш на 30" 
Всяка една от сериите се състои от основните продукти за грижа за кожата като мицеларна вода, крем, олио, дезодорант, сапун и кърпички за грим.


Продуктите, които имам аз са от серията  "Да бъдеш на 20". Тя залага основно на подобряването на тена и сияйността на кожата. Аз използвам олиото, дневния крем и дезодоранта.
Олиото е мултифункционално, но аз го използвам единствено като серум за лице преди лягане. Успокоява кожата ми и я прави гладка и мека.Олиото е със 100% естествен произход като 41,8 % от всичките му съставки са биологични. Аромата му е приятен с лек полъх на праскова, много мек и нежен.
Дневният крем е с течна консистенция и  по-скоро прилича на флуид. Той е в опаковка с дозатор, което е много подходящо за такива продукти. Хидратира и освежава кожата. Аз го нанасям през деня, когато не смятам да нося грим. Когато мисля да се гримирам не прибягвам до него, тъй като той матира, а този ефект заедно с фон дьо тена не ми допада. Крема е с 98.9 % естествен произход, като 13,5 % от тях са биологични. Аромата му е свеж, но бих казала, че има една лека острота в сравнение с олиото.
Дезодорантът е без алуминиеви соли и алкохол, което е с голяма важност за здравето. 98,9% от състава му е естествен, а 12 % е биологичен. Аромата както и при крема е по-остър, но свеж и приятен. До тук всичко е чудесно, но действието му......
Този дезодорант не работи при мен. Давах му безброй шансове. Опаковката е вече на половина празна, но така и не се сработихме. Не оставя петна по дрехите, удобен е за нанасяне, но не е комфортен за носене. Не улавя неприятните миризми, както обещава. Имам чувството, че когато го нося неговия аромат и аромата когато се изпотя се смесват и става нещо много неприятно.
Като цяло замисъла на марката е чудесен, продуктите също, изключвам дезодоранта. Определено бих изпробвала и останалите неща, които предлагат.
Продуктите са налични в онлайн магазина Bautyskin.
Цените им са:
Олио 100 мл. 23,90 лв.
Дневен крем 50 мл. 19.90 лв.
Дезодорант 50мл. 9.99 лв. 



Жулиета

You Might Also Like

0 коментара

Like us on Facebook