Lollipop cosmetics

юни 29, 2017


Здравейте!
Тази седмица ще е посветена на Lollipop cosmetics. Преди известно време попаднах на техния сайт и продуктите, които видях ме заинтригуваха много. Поради тази причина си поръчах няколко. Марката предлага голямо разнообразие от продукти. Тези, на които аз се спрях са техните пълнители от серията "Italia". Всичко което се предлага на сайта им е без парабени, без добавени аромати и не е тествано върху животни.

Консистенцията на продуктите е нещо средно между леко кремообразна и Прахообразна. При по- блестящите цветове е  по-кремообразна, а при матовите е прахообразна. Пигментацията на сенките е добра, като при матовите е една идея по лека. Работата с тях е много лесна. Преливат се добре и цветовете могат да се надграждат.Бронзанта и ружа са с голяма пигментация и при работа с тях трябва да се взема по-малко количество. Моят фаворит е ружа. Стои изключително нежно на кожата.
Като единствен минус бих казала, че се разпрашават много. Не съм сигурна дали бих си закупила отново нещо от серията именно заради това, че се разпрашават толкова. Но днес влязох в сайта и видях новите им палитри, които силно ме изкушават. 
Цената на сенките е 5лв. , а на ружовете и бронзантите 11лв. Ако решите да си закупите нещо сега е момента, в сайта продуктите са намалени.

-Жулиета-

You Might Also Like

0 коментара

Like us on Facebook